Füstbe ment üzlet

2024. 04. 20., szo - 09:53
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai április 18-án a délutáni órákban otthonában lepték meg azt a 40 éves mátraterenyei nőt, aki a gyanú szerint fél éve árult kábítószert a környező települések lakóinak. A kiterjedt vevőkör napi rendszerességgel vásárolt tőle bódító hatású anyagot. A díler ijedtében és persze azért, hogy mentse magát, megpróbált megszabadulni a cucctól és a fehér, kristályos anyagot a zacskóval együtt bedobta a wc-be. Lehúzni azonban már nem tudta, mert a rendőrök ezt megakadályozták, így 65,1 gramm anyagot foglaltak le tőle. Az épületben előkerült még egy digitális mérleg is, amelyet valószínűleg a szer kiporciózásához használt.

A családi ház másik lakrészében folytatott kutatás is eredményre vezetett. Munkatársaink érkezésekor a nő 24 éves fia is megkísérelt megszabadulni egy kis tégelytől, azonban nem a legjobb módszert választotta. Az ágy párnái közé rejtette el az állítása szerint édesanyájától kapott szert. A bűnügyi technikus gyorsteszttel megvizsgálta az anyagokat, amely ketamin jelenlétét valószínűsítette. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján kábítószernek minősül, így a nőt és a férfit is előállították a rendőrkapitányságra. Az anyát kábítószer-kereskedelem bűntett, míg fiát kábítószer birtoklása vétség miatt kihallgatták. A mátraterenyei nőt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Vagyonvisszaszerzés keretében munkatársaink készpénzt foglaltak le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Részrehajlás nélkül

A Budapesti Rendőr-főkapitányság visszautasítja a Mérce és a Magyar Jelen állításait.

 

Fokozott rendőri jelenlét

Hétvégén Komárom-Esztergom vármegye közútjain közlekedésrendészeti ellenőrzések várhatóak.

 

Körözött autó Nagylakon

Német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Újabb díler rács mögött

Egy törökszentmiklósi lakost vettek őrizetbe a rendőrök, akik környékbelieket látott el illegális szerekkel.

 

Polgárőr tartotta vissza a betörőt

Nem tudott ellopni semmit, mérgében végül egy autót rongált meg. A rendőrök kiérkezéséig a dunavecsei polgárőr visszatartotta a férfit.