Garázdaság miatt feleltek

2019. 08. 06., k - 11:57
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát a 17 és a 19 éves tettesek ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tatabányai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 19 éves oroszlányi és egy 17 éves tatabányai fiatallal szemben. Cz. Zsolt és társa 2019. július 21-én késő este Tatabányán, az Ifjúság úton, egy szórakozóhely előtt megállított egy személygépkocsit. A járműben a fiatalkorú fiú volt barátnője utazott. Egyikük belerúgott a gépkocsi hátuljába, a másik pedig lerúgta annak visszapillantó tükrét. Ezután Cz. Zsolt a nála lévő gázriasztó fegyverrel a levegőbe lőtt. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a két elkövetőt, és előállították őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és bíróság elé állítás javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek. A Tatabányai Járási Ügyészség a két tettest augusztus 5-én bíróság elé állította.

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Kollár Zoltán

A 67 éves férfi megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Bilincsben

Közel egymillió forint összértékű kerékpárt és rollert lopott egy székesfehérvári férfi, a rendőrök elfogták.

 

Rongált és lopott – őrizetben

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a fiatalt, aki egy nap alatt legalább öt bűncselekményt követett el a vármegyeszékhelyen.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 24-én 12:00 órától május 24-én 24:00 óráig.

 

Betörő rendőrkézen

A zuglói rendőrök azonosították és elfogták azt a férfit, aki egy XIV. kerületi sörözőbe tört be, onnan szeszes italt és pénzt vitt el.