Garázdaság miatt kell felelnie

2022. 09. 29., cs - 06:34
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Állampolgári bejelentés érkezett 2022. augusztus 14-én hajnalban a rendőrségre arról, hogy az egyik balatonfüredi szórakozóhelyről távozó fiatalok között a parkolóba érve tettlegességig fajult egy vita. A szóváltást követően az egyik fiú megütötte a másikat.
A kiérkező rendőrök adatgyűjtésének eredményeként a vendéglátóhely közelében elfogták az elkövetőt, egy 17 éves várpalotai fiatalt. Ezután előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A fiatal ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.