Garázdaság, rongálás és könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást a kaposvári rendőrök

2022. 02. 14., h - 11:32
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ételfutárra sújtott le az önjelölt igazságosztó.

Az ügy adatai alapján egy 53 éves helyi lakos 2022. február 13-ára virradó éjszaka hazafelé sétált Kaposvár belvárosában. Egy kereszteződéshez érve többször ráugrott egy autó motorháztetőjére, mert úgy ítélte meg, hogy a jármű nem megengedett helyen várakozik. A sofőr és utasa ezt szóvá is tették, mire a férfi ingerülten a jobb oldali ajtóhoz lépett, öklével először az üveget törte ki, majd a 23 éves utast is bántalmazni kezdte.

Az atrocitást követően szó nélkül távozni akart a helyszínről, ezért a két fiatal - a rendőrség értesítése mellett - kocsival követni kezdte. Az agresszor ezt észlelve visszafordult, és a vezető oldala felől is betörte az autó ablaküvegét, majd a járművet vezető 22 éves nőt is megütötte. A férfit végül egy szemtanú segítségével tudták az egyenruhások érkezéséig a helyszínen tartani.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság, rongálás és testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A. Csaba vallomása során tettét erős alkoholos befolyásoltságával indokolta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.