Garázdaság Siófokon

2018. 10. 06., szo - 16:09
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Három férfi verekedett össze egy siófoki sörözőben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. október 6-án 1 óra körül egy siófoki sörözőben két zalakomáromi és egy helyi lakos szóváltásba keveredett, ami tettlegességig fajult. A verekedésben az egyik elkövető egy kést is elővett, amivel több vágást ejtett a másik két társán és magán is. Az eset következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján - egy személy súlyosan, míg ketten könnyebben sérültek. A nyomozók a 20 éves és a 23 éves Zala megyei, valamit a 35 éves siófoki férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.