Garázdaságig fajult egy vita

2022. 08. 26., p - 11:45
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Korábbi sérelmek miatt vitázott egymással két férfi Sarkadon, amikor az egyik lövést adott le egy gáz- és riasztó pisztollyal. A másik férfi az arcán könnyeben megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és az iratokat továbbította az ügyészségre.

Sarkadon, a Kossuth utcában 2022. június 16-án 15 óra előtt néhány perccel egy korábbi sérelem miatt vitázott egymással két férfi. A nézeteltérés során az egyikük egy gáz- és riasztófegyverrel lőtt a másik felé, aki az arcán könnyebben megsérült. A lövést leadó 50 éves dobozi férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A nyomozók a gáz- és riasztófegyvert lefoglalták tőle. A Sarkadi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.