Garázdát hallgattak ki gyanúsítottként a debreceni nyomozók

2021. 10. 20., sze - 07:30
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 26 éves férfinak nem vágták le a haját egy fodrászszalonban, ezért berúgta egy bevásárlóközpont ajtaját.

Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2021. október 18-án 11 óra körül arról, hogy egy férfi berúgta az épület egyik fotocellás ajtaját. A bejelentő azt is elmondta, hogy az elkövető már elmenekült a helyszínről. Az egyenruhások a kapott személyleírás alapján azonnal a férfi keresésébe kezdtek, azonban nem sokkal később újabb bejelentés érkezett a segélyhívóra ezúttal arról, hogy a férfi visszament az üzletközpontba. A járőrök még ott elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A 26 éves helyi lakos beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy egy átmulatott éjszaka után döntött úgy, hogy levágatja a haját. Az egyik bevásárlóközpont fodrászszalonját tűzte ki célul, azonban ittassága miatt az ott dolgozók nem szolgálták ki. A férfi ettől olyannyira dühbe jött, hogy távozáskor belerúgott az épület üvegajtajába. Kicsit sétálgatott, majd ebédelni tért vissza a bevásárlóközpontba.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a gyanúsítottal szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.