Gátlástalan

2023. 02. 10., p - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Látássérült asszonyt is kifosztott egy férfi, a zuglói rendőrök őrizetbe vették.

Egy idős, látássérült nő zsebéből vette ki a pénztárcát egy ismeretlen férfi Budapesten, egy XIV. kerületi dohányboltban, vagy az üzlet előtt az utcán 2023. január 20-án. Az asszony érezte, hogy meglopják, szólt az eladónak, de a tettes a pénztárcával elmenekült. A zugló rendőrök tíz nappal később, a Keleti Pályaudvarnál fogták el a feltételezett elkövetőt, aki éppen egy másik férfi pénzét vette el, miután együtt ivott vele.

Az 50 éves L. Józsefet a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol védekezésre fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, illetve lerészegítéssel elkövetett kifosztás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését, annak ellenére, hogy második áldozatnak előzőleg borítékban felvett fizetését megtalálták nála. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.