Gáz-és riasztópisztollyal lőtt, őrizetbe vették a rendőrök

2020. 04. 26., v - 08:05
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy korábbi nézeteltérés vezetett konfliktushoz Tatabányán.

A rendőrségre 2020. április 25-én 12 óra 5 perckor érkezett bejelentés, miszerint Tatabányán, a Szent Borbála úton két, robogóval közlekedő férfi rálőtt egy sétáló fiatal párra. A kiérkező járőrök megjelentek a helyszínen, és megállapították, hogy a bejelentés valós. A közelben egy gáz-és riasztópisztolyhoz tartozó lőszert is találtak. A rendőrök rövid időn belül azonosították, és még aznap elfogták a feltételezett elkövetőket. A jelenlegi adatok szerint a két férfi robogóval közlekedett, amikor a 28 éves B. Balázs szidalmazni kezdte az utcán sétáló ismerősét, a 41 éves G. Sándor pedig több lövést adott le felé a nála lévő gáz- és riasztófegyverrel. A rendőrök a férfi által használt fegyvert is megtalálták, amelyet lefoglaltak.

A két férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. G. Sándort a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.