Gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött Tapolcán

2024. 03. 11., h - 11:47
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki egy 43 éves helyi férfit.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2024. március 7-én késő délután arról, hogy az egyik tapolcai lakótelepen lövöldözés történt. A bejelentő elmondta, hogy több nagyobb hangerejű durranást hallott egymás után, majd a társasház folyosójára lépve észrevette, hogy egy férfi fegyverrel hadonászik. Lövéseket adott le az emeleti folyosóról, majd miután ezt több lakó is szóvá tette, feléjük célozva tovább lövöldözött.

Az egyenruhások a helyszín közelében fogták el a 43 éves helyi elkövetőt, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.