Gázolajlopásra szakosodott

2019. 06. 20., cs - 11:23
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.

A gyanú szerint K. József 2018-ban Székesfehérváron, Zámolyon, Iszkaszentgyörgyön, a 81-es számú úton, Lábatlanon és Csémen, valamint Szentgyörgypusztán, 2019-ben pedig Környén és Székesfehérváron, alkalmanként 100 és 800 liter közötti gázolajat lopott el tehergépjárművekből.

A tatabányai nyomozók a rendelkezésre álló adatok alapján azonosították és 2019. február 26-án hajnalban Oroszlány térségében fogták el a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit. A tettest gyanúsítottként kihallgatták, ellene 12 rendbeli lopás bűntett elkövetése miatt folytattak büntetőeljárását. K. Józsefet őrizetbe vették, akinek a bíróság 72 órán belül elrendelte a letartóztatását.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a napokban vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.