Gépkocsijában és lakásán is drogot tárolt

2021. 05. 27., cs - 08:08
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A kapuvári nyomozók egy 43 éves fertőszentmiklósi férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Az egyenruhások Kapuváron, a Vargyas utcában közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit 2021. május 26-án 14 óra 5 perckor. Az intézkedés keretében a rendőrök átvizsgálták a gépjárművet, illetve a sofőr ruházatát is. Ennek során a fertőszentmiklósi gépkocsivezető válltáskájában többfajta kábítószergyanús anyagot, illetve ruházatában nagyobb összegű készpénzt találtak. A járőrök a 43 éves férfit elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet végeztek, amely metamfetamin, valamint THC hatóanyagokra pozitív értéket mutatott.

1

A Kapuvári Rendőrkapitányság nyomozói a sofőrt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás keretében a férfi lakásán kutatást tartottak, ahol a rendőrök további kábítószergyanús növényi származékokat és kristályos anyagokat találtak és foglaltak le.

3

4

5

6


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.