„Gondolom, elittam”

2022. 11. 26., szo - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Nem emlékezett az erzsébetvárosi betörő, hova lett a lopott pénz.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást egy 2022. november 20-án történt betöréssorozat miatt. Egy órán belül három üzlethelyiséget törtek fel Erzsébetvárosban: 6 óra 24 perckor egyik kerületi ruhabolt ablakát törte be az elkövető, de oda nem jutott be. Utána egy szórakozóhely ablakát nyomta be, innen egy pénzkazettát vitt el, végül egy bisztró bezárt ajtaján próbált átjutni – sikertelenül. A rongálással több mint 400 ezer forint kárt okozott a tettes.

A VII. kerületi rendőrök azonosították, és november 22-én elfogták a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható 24 éves K. Ádámot, akit férfit lopás bűntett miatt hallgattak ki. A gyanúsított azt mondta, hogy nem emlékszik, mi lett a lopott pénzzel; valószínűleg elitta. K. Ádámot  őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.