Gyanús alak

2021. 11. 13., szo - 09:09
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszakécskei rendőrök állampolgári segítséggel elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint több helyre is betört Lakiteleken.

2021. november első hétvégéjén az egyik lakiteleki oktatási intézménybe tört be egy ismeretlen személy, és onnan két laptopot lopott el. A tiszakécskei rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és a történtek után egy állampolgár értesítette őket, hogy egy gyanús – a nagyközségben eddig nem látott férfi – sétál.

A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol igazoltatták a 38 éves külföldi férfit. A ruházatátvizsgálás során megtalálták az egyik ellopott laptopot, valamint olyan eszközöket is találtak nála, melyeket egy korábbi helyi betörés során loptak el.

A férfit – akiről az is kiderült, hogy az egyik másik megyében körözik – lopás miatt a tiszakécskei nyomozók elfogták és őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.