Gyanúsított lett a Sziget fesztiválon verekedő két férfi

2022. 08. 19., p - 07:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy 23 éves szombathelyi férfivel szemben súlyos testi sértés és könnyű testi sértés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, 24 éves társát bűnsegédi magatartással gyanúsítják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőreinek 2022. augusztus 13-án a Sziget fesztivál biztonsági emberei jelezték, hogy a fesztivál területén verekedés volt, amelyről egy felvételt is átadtak a rendőröknek.

A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatosan azonnal nyomozást rendelt el, és megkezdte az elkövetők beazonosítását, felkutatását. A nyomozás során az óbudai nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket egy 23 és egy 24 éves szombathelyi férfit, akiket a szombathelyi nyomozók 2022. augusztus 18-án gyanúsítottként hallgattak ki.

A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!