Gyanúsítottat hallgatott ki a rendőrség a 2 éves nyíregyházi gyermek halálának ügyében

2023. 04. 17., h - 14:51
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt nyomoz a rendőrség.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrség egy 2 éves gyermek haláláról értesült 2023. április 15-én reggel Nyíregyházán. A fiúgyermek halálának körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja.

A nyomozás eddigi adatai alapján a nyomozók egy 34 éves nyíregyházi nőt gyanúsítottként kihallgattak, aki a terhére rótt bűncselekménnyel összefüggésben vallomást nem tett, az eljárás alatt szabadlábon védekezhet.

A nyomozó hatóság az eljárásban azt is vizsgálja, hogy más bűncselekmény megvalósult-e.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.