Gyorsétteremnél garázdálkodott

2023. 02. 08., sze - 13:03
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgattak ki egy 22 éves fiatalembert.

A magyarszentmiklósi férfi a gyanú szerint 2023. február 8-án hajnalban Nagykanizsán, egy gyorsétterem kiszolgáló ablakánál egy autóban ülve fegyvernek látszó tárgyat fogott az alkalmazottra, kiabált vele azért, hogy sürgesse a megrendelt ételének elkészítését. Ezt követően kiszállt a járműből és a nála lévő pisztolynak tűnő tárggyal többször ráütött az üvegre, ami emiatt betört.

A rendőrök a helyszínen elfogták a 22 éves elkövetőt, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.