Halálos balesetet okozott, lezárták az eljárást a rendőrök

2021. 02. 07., v - 08:55
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Szécsényfelfalu és Endrefalva között történt balesetben egy utas életét vesztette, és további négy személy sérült meg. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 36 éves endrefalvai nő ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2020. október 11-én a délutáni órákban haladt személygépkocsival Szécsényfelfalu irányából Endrefalva felé. A nő a nedves úttesten a járművel megcsúszott, az út menti vízelvezető árok falának csapódott, amelyet követően a gépkocsi többször megpördült a tengelye körül, végül a tetejére borult. A balesetben a gépkocsi egyik utasa a helyszínen életét vesztette, a jármű vezetője és további három utasa pedig megsérült.    

A 36 éves nővel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.