Halált okozó testi sértés – befejezték a nyomozást

2023. 01. 30., h - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök lezárták a nyomozást a férfi ellen, aki olyan súlyosan bántalmazta párját, hogy belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon 2022. január 17-én nyomozást rendeltek el, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint egy mongol állampolgár VI. kerületi lakásukban előzetes szóváltást követően olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy belehalt sérüléseibe. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a nyomozók a helyszínen elfogták, majd halált okozó testi sértés bűntett meglapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

​ 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.