Halált okozó testi sértés miatt nyomoznak a rendőrök

2022. 11. 08., k - 11:37
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint Miskolcon egy férfi úgy megverte az egyik ismerősét, hogy az belehalt a bántalmazásba.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 32 éves miskolci férfival szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2022. április 18-án 14 óra előtt Miskolc hétvégi-házas területén található egyik családi házban bántalmazta ismerősét, egy 67 éves nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett a verés következtében, hogy a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás eredményeként a férfit a rendőrök 2022. november 7-én gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztéssel éltek letartóztatásának indítványozására is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban az ittas és bódult sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Betörők rendőrkézen

Három vendéglátó egységbe tört be egy szegedi fiatal, majd társával további három elárusító pavilont szemelt ki, értékek után kutatva. A rendőrök elfogták őket.

 

Elfogták a garázdát

Több kukát lerúgott és egy autó fényszóróját is betörte egy férfi Szegeden. Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.

 

Letartóztatva: hatrendbeli lopás

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

 

Ellopták?

A szombathelyi rendőrök ellopott kerékpárok jogos tulajdonosait keresik.

 

Újabb kifosztó rendőrkézen

A salgótarjáni rendőrök azonosították és elfogták azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint egy idős nőt és egy férfit fosztott ki.