Halmozta az eltiltásokat

2022. 11. 25., p - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi rendőrök elől akart autójával elmenekülni egy férfi, aki kétszeres eltiltás hatálya alatt vezetett.

A budapesti járőrök 2022. november 19-én este akartak megállítani egy autót a kispesti Üllői úton.

Amint a fiatal sofőr meglátta a rendőröket, gáz adott és menekülni kezdett. A rendőrök megkülönböztető jelzést használva követték, végül a Corvin körúton állították meg a járművet. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a lejárt műszaki érvényességű autót egy 18 éves fiatalember vezette, két vezetéstől eltiltás hatálya alatt. A sofőr mellett anyja ült, nála kábítószergyanús port találtak a rendőrök.

A járőrök a gépkocsivezetőt és anyját is előállították a XIX Kerületi Rendőrkapitányságra. A férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, a nőt kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.