Halmozta az eltiltásokat

2022. 11. 25., p - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi rendőrök elől akart autójával elmenekülni egy férfi, aki kétszeres eltiltás hatálya alatt vezetett.

A budapesti járőrök 2022. november 19-én este akartak megállítani egy autót a kispesti Üllői úton.

Amint a fiatal sofőr meglátta a rendőröket, gáz adott és menekülni kezdett. A rendőrök megkülönböztető jelzést használva követték, végül a Corvin körúton állították meg a járművet. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a lejárt műszaki érvényességű autót egy 18 éves fiatalember vezette, két vezetéstől eltiltás hatálya alatt. A sofőr mellett anyja ült, nála kábítószergyanús port találtak a rendőrök.

A járőrök a gépkocsivezetőt és anyját is előállították a XIX Kerületi Rendőrkapitányságra. A férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, a nőt kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.