Három férfit hallgattak ki az egri rendőrök

2022. 05. 11., sze - 14:40
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer birtoklással gyanúsítják őket.

Az egri nyomozók a napokban kutatást tartottak több helyszínen, melynek során egy 46 éves ostorosi férfinél és egy 40 éves andornaktályai férfi több tő cannabis növényt és kábítószergyanús anyagokat, több járművet, mérleget és készpénzt foglaltak le. Mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott a kábítószer gyorsteszt.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ellenük kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást, továbbá egy 48 éves egri férfit is gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.