Hason szúrta és elmenekült

2019. 01. 19., szo - 09:28
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. augusztus 30-án 22 óra körül Vaskúton, a Dózsa György utcában egy helybéli szóváltást követően késsel hason szúrt egy 22 éves soltvadkerti férfit, majd elmenekült a helyszínről.

A sértett az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A szúrás áthatolt a hasfalon, sértette a lépet, ez eredményezte a közvetlen életveszélyt.

A nyomozók lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez eszközként használt zsebkést.

A 25 éves vaskúti férfit a rendőrök elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.