Haza akart jutni

2019. 08. 05., h - 15:23
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy órán belül elfogták a bonyhádi rendőrök

Egy 79 éves tamási férfi tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságon 2019. augusztus 4-én 17 órakor, mert személygépkocsiját az egyik áruház parkolójából ismeretlen személy ellopta.  A bejelentő elmondta azt is, hogy az autót nyitva hagyta az indítókulccsal együtt, mert úgy szokta.

Az adatgyűjtés és a gyors, pontos közterületi állomány értesítésének eredményeként az egyenruhások –Pánki Márió rendőr őrmester és Dávid Adrienn rendőr őrmester– augusztus 4-én 17 óra 43 perckor a 6-os számú főút 157-es kilométerszelvényénél megállították a már körözött autót.

A jármű vezetője –egy 45 éves pécsi férfi –, a rendőröknek azonnal elismerte, hogy a kocsiba azért ült be, mert haza akart jutni Pécsre.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.
A férfit elfogták és előállították a Bonyhádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt, és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.