Heccből törtek ki négy fát – rendőrkézen három fiatalkorú

2021. 05. 20., cs - 13:04
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kisújszállási rendőrök fél órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. május 19-én, hogy még két nappal korábban ismeretlen személy kitört összesen négy vadgesztenyefát Kisújszállás két utcájában. A rendőrök adatgyűjtés során a bejelentéstől számított fél órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, és előállítottak a Kisújszállási Rendőrőrsre három helyi lakost, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A fiatalkorú jogsértők beismerő vallomást tettek. Azzal indokolták tettüket, hogy jó heccnek tartották a fák rugdosását. A rendőrök megállapították, hogy a trió tagjai megalapozottan gyanúsíthatók más vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is. A nyomozó hatóság az egyik fiatalkorú őrizetbe vételéről határozott.  

A Karcagi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, rongálás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat eljárást.    

      

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.