Heten őrizetben

2021. 08. 16., h - 15:06
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két család támadt egymásra Kétegyházán, többen megsérültek, egyikőjük a kórházban életét vesztette. A rendőrök hét férfit fogtak el, akik a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, vita alakult ki két család között Kétegyházán, a Nagy Sándor utcában 2021. augusztus 14-én kora délután. Többen összeverekedtek, négyen megsérültek. A rendőrök három férfit őrizetbe vettek és nyomozást rendeltek el, további három férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki, akik közül két férfit 24 órán belül Orosházán fogtak el a rendőrjárőrök.

Ma délelőtt Békéscsabán és Gyulán további két férfit állítottak elő és vettek őrizetbe a rendőrök, egyikőjüket a körözés alapján keresték.

A bántalmazás következtében szerzett sérüléseiben 2021. augusztus 16-án elhunyt egy férfi a gyulai kórházban, ezért a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságon kívül, halált okozó testi sértés miatt is folytatja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az eset körülményeinek a kivizsgálását. A rendőrségen az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a halállal végződő sérülést okozta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.