Hétvégi házból loptak

2019. 01. 19., szo - 06:51
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az oroszlányi rendőrök két napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított testvérpárt.

Egy oroszlányi hétvégi házba ment be a kerítést benyomva a 33 éves S. Attila testvérével, a 25 éves S. Alexszel 2019. január 16-án délután. Betörték a ház egyik ablakát, bejutottak az épületbe és onnan különböző szerszámokat, valamint elektronikai cikkeket tulajdonítottak el. A testvérpár épp távozni készült a lopott holmival, amikor a szomszéd megzavarta őket. A két férfi eldobta a tárgyakat és elmenekült a helyszínről. Az oroszlányi rendőrök széleskörű adatgyűjtést folytattak a tettesek azonosítása érdekében. Két nappal később elfogták és előállították az elkövetőket, akiket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

1

2

3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.