Hetven késszúrással ölt

2017. 09. 09., szo - 12:11
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves férfi ellen.

Korábban bejelentés érkezett a rendőrségre, mely szerint 2017. május 17-én újbudai tartózkodási helyéről eltűnt egy fiatal férfi. A körözési eljárás során felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói tetemkereső kutya segítségével 2017. szeptember 4-én Budapest XI. kerületében egy fás, bokros területen elásva találták meg az eltűnt személy holttestét. A helyszínelés során megállapították, hogy a férfit brutális módon ölték meg, testén hetven késszúrás található.

A nyomozók 2017. szeptember 8-án a reggeli órákban saját lakásában elfogták a 31 éves budapesti V. Zsoltot, aki a gyanú szerint megölte az eltűnt férfit.

V. Zsoltot a nyomozók előállították a BRFK épületébe, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.