Holttest Tiszakécskén

2016. 05. 01., v - 05:11
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bűncselekménnyel összefüggésben két férfit fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai.

 

A nyomozók 2016. április 30-án az esti órákban egy tiszakécskei ingatlanban egy férfi holttestet találtak. Az elsődleges adatok alapján a sértett halálát idegenkezűség okozta.

 

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök elfogtak egy 21 éves kocséri és egy 19 éves lakiteleki férfit, akiket előállítottak. Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.