Idejük sem volt elrejteni a drogot

2024. 02. 08., cs - 10:01
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egyszerre két helyszínen csaptak le a kiskunfélegyházi rendőrök.

A kiskunfélegyházi nyomozóknak olyan információ jutott birtokába, mely szerint két férfi kábítószert árul városukban. Miután ez beigazolódott, egy több hónapos nyomozás következett, és 2023. február 7-én hajnalban a főkapitányság Hírös kommandósaival egyszerre két helyszínen csaptak le. Az akcióban elfogták a két férfit, akiknek arra sem volt idejük, hogy megszabaduljanak a kábítószertől, melyet a kutatáskor megtaláltak a nyomozók. Ezenfelül a terjesztéshez szükséges eszközöket és pénzt is lefoglaltak.

A párosról az eljárás során az is kiderült, hogy bár önállóan terjesztették a drogot, néha – készlethiány esetén – egymástól vásároltak anyagot.

A párost kábítószer-kereskedelem miatt vették őrizetbe, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Az elfogásról készült videó Facebook oldalunkon található meg:

https://www.facebook.com/bacskiskunvarmegyeirendorseg/videos/751744143572988

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.