Igazoltatásból őrizet

2022. 05. 27., p - 14:02
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer-kereskedelem, illetve - birtoklás gyanúja miatt négy személyt fogtak el.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 38 éves helyi férfival szemben. A miskolci járőrök 2022. május 26-án egy személygépkocsit állítottak meg az Avas városrészen, és megállapították, hogy a sofőr az eltiltás hatály alatt, illetve jogosítvány nélkül vezetett. A rendőrök az autó átvizsgálása során közel 50 gramm kábítószergyanús anyagot is találtak. A járőrök az autó vezetőjét és az utasait a közben a helyszínre érkező Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársai segítségével elfogták, és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállítottak.

A rendőrök az autó utasait - egy 20 éves, egy 15 éves és egy 16 éves miskolci lakos - kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A gépkocsi vezetőjét a nyomozók őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: A bontás rontása

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfivel szemben, aki engedély nélkül szétbontott egy autót, és emiatt veszélyes anyagok kerültek a talajba.

 

Őrizetben a halmozó

Engedély nélkül elvitt autóval balesetet okozott, ivott és a járművezetéstől is eltiltották azt a 41 éves kompolti férfit, akinek személyi szabadságát a dunakeszi rendőrök korlátozták.

 

Lezárt ügyek: kétszer is kirabolta áldozatát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a fiatalkorúval szemben folytatott le, aki két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A rendőrök elfogtak két litván állampolgárt, akik 28 illegális migránst akart Nyugat-Európába szállítani.