Illegálisan rakott le gumiabroncsokat, elfogták a rendőrök

2020. 02. 27., cs - 11:34
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök azonosították a 26 éves budapesti férfit, aki a természetben dobott ki 150 darab gumiabroncsot.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Bence ellen. A gyanú szerint a tettes 2019. december 19-én 22 óra körül Bajót külterületén 150 darab autógumit helyezett el illegálisan. A veszélyes hulladék elhelyezésével kapcsolatban az esztergomi nyomozók adatgyűjtést és tanúkihallgatást végeztek, az elkövető azonosítása érdekében. A 26 éves budapesti lakost az esztergomi nyomozók azonosították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. B. Bence elmondta, hogy a gumikat egy budapesti szerelőműhelyből hozta el, és azoktól meg akart szabadulni. A veszélyes hulladékok elszállítása időközben megtörtént.

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.