Irodai munka

2023. 05. 24., sze - 11:05
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egri férfi irodából lopott - még aznap elfogták a rendőrök.

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen elkövető ellen, aki 2023. május 23-ra virradó éjszaka folyamán egy egri áruházban egy iroda ajtaját kinyitva onnan készpénzt lopott el, több millió forint értékben, továbbá egy másik iroda ajtaját is megpróbálta kinyitni, sikertelenül.

A nyomozók azonosították az elkövetőt és még a bejelentés napján elfogták a 27 éves egri férfit, aki lopás bűntett és lopás kísérlet vétség elkövetésével gyanúsítható.

A rendőrök az ellopott összeg jelentős részét lefoglalták a férfi otthonában.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.