Ismerőse autójával kocsikázott

2023. 04. 11., k - 10:35
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Jármű önkényes elvétele és lopás miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen, aki elvitte ismerőse autóját és a benne talált készpénzt is.

A férfi egy négyfős társaság tagjaként 2023. április 8-án este a Ballagi-tó sori kiskertek egyik ingatlanjához látogatott. Míg az autó tulajdonosa és a tárasaság egyik tagja bement a kertbe, addig a 32 éves férfi és párja a kocsiban maradt. Hirtelen ötlettől vezérelve a férfi a járművel a tulajdonos tudta nélkül furikázni indult. Az autóban két darab 100 eurós bankjegyet is talált, melyet ellopott. Azonban nem sokáig jutottak, alig 40 perccel később, a járőrök Szeged belvárosában igazoltatták. Az ellenőrzés nemcsak a jogtalan vezetés tényét állapította meg, de azt is, hogy a férfit a bíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől.
A 32 éves férfit a járőrök a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alázatos munkával elért renomé

Balogh Krisztina c. r. alezredest, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) székesfehérvári osztályvezető-helyettesét az Emberi Méltóság Védelméért Díjjal tüntették ki. A Kulturális és Innovációs Minisztérium által adományázott kitüntetéssel a bűnügyi szakember emberkereskedelem elleni küzdelemben nyújtott hosszú ideje tartó, kiemelkedő munkáját ismerték el.