Ismerősétől lopott

2019. 03. 13., sze - 09:36
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai férfi kihasználta az alkalmat, hogy egyedül van a szobában és a szekrényben lévő pénztárcából lopott pénzt.

A gyanú szerint a 32 éves tatabányai V. Levente, 2019. február 13-án az esti órákban a sértettnél tartózkodott, velük volt még egy másik férfi is. A három személy a szobában italozott, ekkor vette észre a tettes, hogy az egyik asztal fiókja nyitva van. Később már mindannyian a konyhában tartózkodtak, ekkor V. Levente kiment a helyiségből. Kihasználta a lehetőséget és a szobába visszament, majd a fiókban lévő pénztárcából pénzt vett ki, amit később elköltött. A sértett miután észlelte a pénz hiányát, február 15-én feljelentést tett a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A nyomozók a 32 éves férfit március 12-én gyanúsítottként kihallgatták, ő a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene lopás vétség miatt indult büntetőeljárás.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életmentés a hídon

Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit.

 

Eltűnt Schofhauzer Ilona

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az 56 éves hölgy megtalálása érdekében.

 

Kabátja alá rejtette

Két üveg whiskeyt és két doboz energiaitalt akart ellopni egy fiú Kazincbarcikán, egy szabadnapos rendőr fogta el.

 

Közlekedési balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennégy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonnegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.