Ismerősétől lopott

2019. 03. 13., sze - 09:36
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai férfi kihasználta az alkalmat, hogy egyedül van a szobában és a szekrényben lévő pénztárcából lopott pénzt.

A gyanú szerint a 32 éves tatabányai V. Levente, 2019. február 13-án az esti órákban a sértettnél tartózkodott, velük volt még egy másik férfi is. A három személy a szobában italozott, ekkor vette észre a tettes, hogy az egyik asztal fiókja nyitva van. Később már mindannyian a konyhában tartózkodtak, ekkor V. Levente kiment a helyiségből. Kihasználta a lehetőséget és a szobába visszament, majd a fiókban lévő pénztárcából pénzt vett ki, amit később elköltött. A sértett miután észlelte a pénz hiányát, február 15-én feljelentést tett a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A nyomozók a 32 éves férfit március 12-én gyanúsítottként kihallgatták, ő a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene lopás vétség miatt indult büntetőeljárás.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.