Ittasan, vezetői engedély és bukósisak nélkül motorozott

2019. 09. 27., p - 08:55
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád megyei rendőrök befejezték egy 49 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály balassagyarmati alosztálya ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 49 éves borsosberényi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. július 21-én 21 óra 35 perc körül Patak belterületén, a Rákóczi úton közlekedett segédmotoros kerékpárral Horpács irányába, amikor a járművel a betonozott vízelvezető árokba lehaladt, majd felborult. A baleset következtében megsérült a motoros, akivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.  A férfi sem bukósisakkal, sem vezetői engedéllyel nem rendelkezett. 

.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a balassagyarmati alosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek. 

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, továbbá figyelmezteti a sofőröket arra, hogy aki alkohol, vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam