Járművezetés során bukott le

2020. 07. 10., p - 07:39
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök egy 31 éves járművezetőt ellenőriztek, akitől kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott.

A járőrök 2020. július 9-én 22 óra 25 perc körül Komáromban, az Igmándi úton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak 31 éves vezetőjét. A rendőrök a járműben fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak. A sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a kisbéri lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség még vizsgálja, hogy az eset során a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény megvalósult-e. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.