Játszótéren árulta a drogot

2022. 10. 11., k - 10:01
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy pécsi férfi épp drogot adott el egy másik férfinak, amikor a rendőrök tetten érték őket.

A rendőrök 2022. október 10-én délután Pécsett, egy kertvárosi játszótéren két 19 éves helyi férfit fogtak el. A gyanú szerint egyikük pénzért cserébe kábítószert adott el a másiknak. A nyomozók a díler lakásán megtartott kutatás alkalmával többek között összesen bruttó 49,9 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint egy digitális mérleget találtak és foglaltak le. Az eladóval és a vevővel szemben is kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindkét férfi esetében THC-ra pozitív eredményt mutatott. A két fiatalt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A díler ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, vásárlója ellen pedig kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.