Jogosítvány nélkül vezetett és még kábítószer is volt a körözött férfinél, a rendőrök elfogták

2022. 11. 08., k - 11:31
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 34 éves budapesti lakost.

Az eljárás adatai alapján a Devecseri Rendőrőrs munkatársai 2022. november 4-én 10 óra 15 perckor a 8-as számú főúton állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a sofőr ruházatának átvizsgálásakor az egyenruhások a férfi nadrágjának a zsebében alufóliába csomagolt fehér színű kábítószergyanús port találtak. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint ellene a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja pénzbírság meg nem fizetése miatt vele szemben elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök a budapesti lakost ezután előállították, és a kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott nála.  

A férfi ellen kábítószer birtoklása vétség és járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, míg az engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárás folyik az Ajkai Rendőrkapitányságon.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.