Kábítószer-kereskedelem a megalapozott gyanú

2022. 08. 25., cs - 14:19
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy szolnoki párt. A nyomozók a nőt őrizetbe vették.

A szolnoki rendőrök 2022. augusztus 24-én délután az egyik helyi társasház lakásából előállítottak egy 32 éves nőt és 26 éves élettársát. A megalapozott gyanú szerint a férfi az elmúlt egy évben, míg az asszony 5-6 éve anyagi haszonszerzés céljából rendszeresen értékesített több személynek kábítószert. Az anyagot kiporciózva, 3-4000 forint/adag áron árulták. A rendőrök az ingatlanban végzett kutatás során 2,12 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak. A nyomozók a párost gyanúsítottként kihallgatták, és a nőt őrizetbe vették.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.