Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetben

2022. 12. 05., h - 17:23
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök rajtaütést követően 3 férfit vettek őrizetbe, továbbá több mint két kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást, miután olyan információ jutott birtokukba, hogy három szolnoki férfi kábítószerrel kereskedik. A nyomozók 2022. december 2-án éjjel összehangolt akció keretében egyszerre több helyszínen tartottak kutatást, melynek eredményeként 2.334 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, több mint félmillió forint készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le.

A rendőrök a 22, 28 és 31 éves feltételezett elkövetőket előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra ahol kábítószer birtoklás bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat. Őrizetbe vételüket követően letartóztatásukra tettek előterjesztést.

A Szolnoki Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.