Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetben

2022. 12. 05., h - 17:23
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök rajtaütést követően 3 férfit vettek őrizetbe, továbbá több mint két kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást, miután olyan információ jutott birtokukba, hogy három szolnoki férfi kábítószerrel kereskedik. A nyomozók 2022. december 2-án éjjel összehangolt akció keretében egyszerre több helyszínen tartottak kutatást, melynek eredményeként 2.334 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, több mint félmillió forint készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le.

A rendőrök a 22, 28 és 31 éves feltételezett elkövetőket előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra ahol kábítószer birtoklás bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfiakat. Őrizetbe vételüket követően letartóztatásukra tettek előterjesztést.

A Szolnoki Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.