Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetben

2020. 11. 12., cs - 08:24
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Békés megyei rendőrök elfogtak egy 32 éves gyulai férfit, aki a gyanú szerint többféle tiltott bódító hatású szert árult. Vele együtt több, a nyomozás eddigi adatai szerint tőle vásárló kábítószer-fogyasztót is előállítottak, mindannyiuk ellen büntetőeljárás indult.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2020. november 11-én a Gyulai Rendőrkapitányság. A 32 éves férfi a gyanú szerint az elmúlt hónapokban tiltott bódító hatású szereket terjesztett Békés megyében. Több vele kapcsolatban álló fogyasztónak adott el különböző anyagokat. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőreivel fogták el. Vele együtt több tőle vásárló fogyasztót is előállítottak. Az intézkedések, házkutatások során a rendőrök összesen több mint 1 kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket, 37 tablettát, porokat, hasist, hét tő félig kiszáradt kendernövényt, a szerek adagolásához, őrléséhez szükséges eszközöket, valamint mobiltelefonokat, közel félmillió forintot és egy személygépkocsit foglaltak le. A rendőrség vizsgálja, hogy a 32 éves gyulai férfi kikkel állt kapcsolatban, összesen hány embernek adhatott el tiltott szert.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.