Kábítószer-kereskedő és fogyasztók rendőrkézen

2021. 04. 28., sze - 11:45
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 29 éves adonyi férfi, továbbá a tőle vásárlók ellen büntetőeljárást kezdeményeztek a rendőrök.

A nyomozás során beszerzett információk szerint a 29 éves  adonyi férfi Adonyban, Dunaújvárosban, Pusztaszabolcson, Ercsiben, Rácalmáson és Százhalombattán  rendszeresen értékesített kábítószert különböző mennyiségben és értékben több ismerősének. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei, az Adonyi Rendőrőrs nyomozói, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének munkatársaival együttműködve, összehangolt akció keretében 2021. április 27-én lakóhelyén elfogták a férfit, a helyszínen pedig kutatást tartottak. Ennek során több mint 500 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, illetve az értékesítéshez használt eszközöket is lefoglaltak a nyomozók.

A rendőrök a 29 éves terjesztőt előállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra, ellene kábítószer-kereskedelem bűntettének, míg az esettel összefüggésben további öt fővel szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozók a terjesztőt őrizetbe vették és a Dunaújvárosi Járási Ügyészégen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.