Kábítószer-kereskedőkön ütöttek rajta

2021. 10. 31., v - 05:30
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy tiszaburai párt és kezdeményezték letartóztatásukat.

A karcagi rendőrök a TISZA MEKTO közreműködésével 2021. október 29-én előállítottak egy tiszaburai párt, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt években több személynek kábítószert értékesítettek. Összehangolt akció keretében a rendőrök azután fogták el a dílereket, miután alig félóra alatt öt olyan személyt állítottak elő és hallgattak ki, akik a párnál kábítószergyanús anyagot vásároltak. A nyomozók lefoglaltak több csomag, adagokra porciózott kábítószergyanús anyagot, több mint százezer forintot, gépkocsit, ékszereket, és elektronikai eszközöket. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a 31 éves nőt és a 34 éves férfit, akiknek őrizetbe vételéről határozott a hatóság. A nyomozók előterjesztést tettek a pár letartóztatásának indítványozására.  

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a két tiszaburai lakos ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.