Kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe

2022. 07. 01., p - 07:35
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai átkutatták a terjesztéssel gyanúsított férfi lakását, mely során a nagyobb összegű készpénz mellett a drog kiadagolásához használt tárgyak is előkerültek.

 

A kiskunhalasi nyomozók 2022. június 29-én hajnalban elfogtak egy 63 éves kiskunmajsai lakost. A férfi a gyanú szerint az elmúlt 2-3 évben a környéken lakóknak rendszeresen adott el kábítószernek minősülő anyagot. A gyanúsított lakását a rendőrök tüzetesen átkutatták, melynek eredményeként a drog porciózásához használt simítózáras tasakokat és digitális mérleg foglaltak le, valamint előkerült többféle kábítószer-gyanús anyag is, amelyeket jelenleg szakértők vizsgálnak. A nyomozók jelentős értékeket találtak az ingatlanban: előkerült közel 70 millió forintnyi készpénz – amelynek egy része a spájzban, egy lábasban volt eldugva –, valamint drága órákat, ékszerek is lefoglaltak.  

A kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítható férfit a kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség nevében

Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.