Kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a kisbéri rendőrök

2020. 06. 11., cs - 12:35
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki postán rendelt kábítószert, hogy értékesítse.

A kisbéri járőrök 2020. június 10-én állították elő azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2019. decemberétől a városban ecstasyt értékesített. A férfi által bérelt postafiókba érkeztek a külföldről rendelt tabletták. 2020. május 12-én a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága ellenőrzést végzett és 225 darab tablettát tartalmazó küldeményt zár alá vett, amit a kisbéri férfi rendelt. Az elvégzett tesztek alapján a tabletták kábítószernek minősülnek.

A nyomozók a 19 éves tettest az előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult eljárás. Az ügyben a rendőrök több fogyasztót is kihallgattak, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.
Gy. Attilát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Komáromi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.