Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök az autóban

2022. 05. 24., k - 09:29
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vámosszabadinál három szlovák állampolgárságú férfit állítottak elő, akik kábítószer birtoklása vétséggel gyanúsíthatók.

A járőrök a 14-es főúton, Vámosszabadi külterületén 2022. május 23-án 10 óra 06 perckor egy 26 éves szlovák gépkocsivezetővel szemben intézkedtek. A sofőrön kívül az autóban utazott egy 15 és egy 16 éves szlovák fiatal is. Az ellenőrzés során a rendőrök átvizsgálták a járművet, valamint mindhárom személy ruházatát is, amelynek eredményeként kábítószergyanús anyagot tartalmazó táskát találtak. A fiatalembereknél felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is, amit a rendőrök kérdésére elismertek.

Az egyenruhások mindhármukat elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. Velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindegyik esetben pozitív értéket mutatott, ezért őket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szent László-napi koszorúzás

A határőrök védőszentjének napja alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak a határőrség egykori országos parancsnokságán.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy mórahalmi büfébe, ahonnan készpénzt loptak el.

 

Rendőrkézen a rabló

A szegedi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy fiatalt, aki kirabolt egy nőt Szegeden.

 

Lezárt ügyek: Nem mind ezüst, ami fénylik

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki ezüst érméknek nevezett hamisítványokkal csapta be vásárlóját.

 

Ittas és bódult sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 27 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 25. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Kerékpárt lopott, keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételeken látható férfi azonosításához.