Kábítószert árult

2019. 02. 21., cs - 09:17
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vásárlást követően fogták el az oroszlányi rendőrök a fogyasztót és a terjesztőt.

Oroszlányban vett kábítószert a 26 éves S. Zsolt egy 25 éves helyi férfitól 2019. február 20-án délután. A vásárlást követően az oroszlányi rendőrök elfogták a férfit, akinél öt gramm kábítószer gyanús növényi származékot találtak. S. Zsoltot a nyomozók előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. Az oroszlányi rendőrök a megyei Felderítő Osztály nyomozóival együttműködve ezt követően azonosították és még aznap elfogták azt a férfit, akitől S. Zsolt a kábító hatású szert vásárolta. B. Vilmos lakásán elfogását követően kutatást tartottak a rendőrök, ahol készpénzt foglaltak le. A 25 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. B. Vilmost a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Ugyanezen a napon további két férfit állítottak elő az oroszlányi rendőrök, akik szintén B. Vilmostól vásároltak rendszeresen kábítószert. A velük szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.