Kábítószert találtak a rendőrök a fiataloknál

2023. 02. 06., h - 12:30
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai előállították a gépkocsi vezetőjét és annak két utasát is.

A járőrök 2023. február 5-én este Pápa belvárosában állítottak meg egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. Az intézkedés során átvizsgálták a járművet is, melynek során a bal első ajtó tárolórekeszéből egy cigarettás doboz került elő, benne kábítószergyanús növényi anyagmaradvánnyal. A 22 éves kertai sofőr elismerte, hogy az övé a cigarettás doboz. Felmerült annak gyanúja is, hogy a gépjármű vezetője és két utasa is kábítószert fogyasztott, ezért a rendőrök elfogták és mintavétel céljából előállították őket. A sofőrrel és a 19 éves pápai utasával szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, míg a harmadik utas esetében negatív eredménnyel zárult a mintavétel.

A rendőrök a 22 éves kertai férfi és 19 éves barátja ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, továbbá a sofőr ellen járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt is büntetőfeljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Holttestet találtak Szegeden

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.