Kábítószert termesztett

2018. 04. 10., k - 13:54
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki a szentlőrinci Szőlőhegyen, egy présháznál termesztett kábítószert.

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség az ellen a 22 éves pellérdi férfi ellen, akinek szentlőrinci présházánál 2017. június 28-án foglaltak le kábítószergyanús növényeket a rendőrök.

A rendőrségre az említett napon reggel érkezett bejelentés arról, hogy a szentlőrinci Szőlőhegyen, egy présház mellett valaki kábítószert termeszt. A nyomozók a helyszínen 33 tő kábítószergyanús növényt foglaltak le, amelyekről a nyomozás során kirendelt szakértő megállapította, hogy azok kannabisz tövek voltak. A rendőrök még aznap délután elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a termesztéssel gyanúsítható férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A férfi ügyében folytatott nyomozást a Szigetvári Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ukrajnában fogták el

A gyanú szerint a grúz férfi részt vett a 2019-ben történt debreceni pénzváltó alkalmazottjainak kirablásában.

 

Emberölés kísérlete a gyanú

A Pest megyei rendőrök a helyszínen elfogták azt a 35 éves román férfit, aki a gyanú szerint a testvérével folytatott vita közben, békítésükre siető ismerősét nyakon szúrta.

 

Festőlétráról a fegyházba

Rács mögött a budatétényi nyugdíjasokra szakosodott bűnbanda utolsó tagja is. A 31 éves budapesti férfi egy évig bujkált a hatóságok elől. Alkalmi munkásként épp egy lakást festett, amikor a KR NNI fejvadászai a múlt héten elfogták.  

 

A rablónak bilincs, a rendőrnek jutalom

A feltételezett elkövető bicskával és símaszkban követelte egy III. kerületi benzinkút bevételét. Három napon belül elfogták a budapesti rendőrök.